14 of the best minimalist Table Lamp

14 van de beste minimalistische tafellampen

Goede verlichting maakt een groot verschil. Een ding om goed te overwegen is de functie - het klinkt misschien voor de hand liggend, maar je kunt gemakkelijk verleid worden door de look van een ontwerp. Een tafellamp moet elke dag voor u werken - als u bijvoorbeeld van lezen houdt, wilt u misschien controleren of de helderheid voldoende is. Ik geniet vooral van mijn bureaulamp nu het zoveel eerder donker wordt. Ik geef zeker de voorkeur aan warm lamplicht dan harde overheadkosten, vooral in een werkruimte, zodat het licht niet concurreert met mijn computerscherm. Ik heb geen idee wanneer mijn kantoor op de renovatielijst komt te staan, maar tot die tijd geniet ik van de kleine dingen en maak ik er in de tussentijd het beste van.

1.Arc tafellamp | 2. Elmetto Tafellamp | 3. Nevo Tafellamp | 4.Rookkamer Tafellamp | 5. Stenen tafellamp

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.