COLOR STORY: WHITE ON WHITE.

KLEURVERHAAL: WIT OP WIT.

Het is misschien na de dag van de arbeid, maar hier in de buurt overtreden we alle regels en dragen we nog steeds wit - in ieder geval in huis. Het kleurenverhaal van deze week is wit op wit, waar ik nooit genoeg van kan krijgen. er is iets zo rustgevend voor mij aan een geheel witte of overwegend witte kamer en ik hou van de look in combinatie met natuurlijk hout, lagen neutraal textiel en als je ermee weg kunt komen, ook witte houten vloeren. ik ging op jacht naar enkele sublieme witte vondsten en vond zelfs allemaal wit !! hoezo!? ja! hoeveel haat je de traditionele gele en groene keukenspons, hè? wit (gemaakt van houtpulp, katoen en hennep) voor altijd, alsjeblieft! hier zijn nog een paar favoriete wit op wit vondsten!

 Dit zijn prachtige dingen om naar te kijken op een heldere septemberochtend. Mijn basisinstelling, denk ik, met een beetje metallic voor geluk. Ik hou van het idee van levendige kleuren, maar kom hier altijd op terug als mijn favoriet. Kalm, rationeel en op de een of andere manier oprecht.

Khmara-hanglamp; Duna hanglamp; Spur hanglamp;

Ambit Hanglamp; K Tafellamp; Soniah tafellamp; Slab-wandlamp

; Yasmin tafellamp; Maan vloerlamp.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.