We LOVE Our Kitchen

We houden van onze keuken

Laat me gewoon zeggen, we houden van onze keuken. Het is de hele reden dat we ons huis hebben gekocht. Oké, niet de hele reden - maar het onderscheidde dit huis zeker van de MILJOEN huizen waar we naar keken toen we op de markt waren. Geen leugen, we hebben maandenlang overal in New England gekeken. Ik weet zeker dat mensen dachten dat we de slechtste bandenkickers aller tijden waren.

De vorige eigenaren hebben GEWELDIG werk geleverd door ons huis te renoveren voordat we er introkken. Vroeger was deze keuken piepklein en ons hele huis was typisch koloniaal en erg afgesloten. Ze stootten de achterkant van het huis uit en voegden deze geweldige ruimte toe (allemaal terwijl ze alles openden) - en voegden een master bedroom suite toe om op te starten. Ik zal daarom voor altijd van ze houden (en ze zijn nog steeds onze buren en vrienden).

 

 

Dus terug naar de hangers. Eerlijk gezegd heb ik een hekel aan geld uitgeven. Het is iets dat me later in mijn leven is overkomen, maar als het om grote aankopen gaat, stel ik dingen die ik niet echt nodig heb vaak uit. Het is geen slechte eigenschap, alleen een eigenschap die ervoor zorgt dat je jarenlang leeft met hangers waar je niet van houdt - een relatief gemakkelijke update -. Ik ben meestal ook SUPER besluitvaardig. Als je me al kent, weet je dat dit waar is. Ik neem een ​​besluit en houd me daaraan. In minuten. Ik ben geen slappe, slappe persoon. Als ik iets leuk vind, vind ik het leuk, als ik het niet leuk vind, doe ik het gewoon niet. Het is een eigenschap die eigenlijk heel nuttig is in mijn werk. En ik hou gewoon niet van deze hangers. Maar goed, ik kan geen hangers vinden die me genoeg ontroeren om de verandering aan te brengen. Dus ik vraag om uw hulp.

 

We zijn niet van plan om ons huis op korte termijn te verkopen, maar we renoveren altijd met het oog op wederverkoop. Dus ik wil niets supergekke dingen. Ik ben gewoon op zoek naar een beetje meer wow-factor. Ik zou heel graag je mening horen, want ik ben het zat om erover na te denken. 7+ jaar is een lange tijd met hetzelfde hangerprobleem.

  

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.