Lighten Up The Home: 5 Affordable Floor Lamp

Verlicht het huis: 5 betaalbare vloerlampen

Laat er licht zijn! Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan niet functioneren, of zelfs wakker worden zonder een goed verlichte ruimte thuis. Ik zal elke ochtend de gordijnen in mijn woonkamer opzij trekken voordat ik zelfs maar kan overwegen om te gaan zitten, verlangend om het natuurlijke zonlicht binnen te laten schijnen. Mijn huis krijgt niet voldoende verlichting in mijn woonkamer zonder lampen. Dus het toevoegen van twee aan weerszijden van mijn bank geeft het perfecte verlichtingsniveau dat ik wens. Het is echt verbazingwekkend hoeveel beter een ruimte eruit kan zien als deze goed verlicht is. Voor huisstaging is het een van de grootste zorgen die ik huiseigenaren ter sprake breng en het dramatische na-effect van het toevoegen van een simpele lamp of twee verveelt nooit. Toegevoegde bonus - Het kan ook helpen een verouderde ruimte te moderniseren, omdat het een van de gemakkelijkste upgrades is om stijl toe te voegen!

1.Arc-vloerlamp | 2. Gweilo Song vloerlamp | 3. Milano vloerlamp | 4.Nevo Vloerlamp | 5. Vapor vloerlamp

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.