Our Favourite Modern Cottage Style Wall Lamps

Onze favoriete moderne wandlampen in cottage-stijl

Een verzameling van onze favoriete moderne wandlampen in cottage-stijl, allemaal onder de $ 300.

Dingen rommelen langzaam mee met de slaapkamerrenovatie. We zijn dit weekend klaar met het installeren van alle lambrisering en trimwerk en nu is het allemaal klaar voor mij om deze week te vullen, schuren en schilderen. Het ziet er ZO goed uit, ik kan niet wachten om het met jullie te delen!!!

één | twee | drie | vier | vijf 

Sommige van deze zijn zeker moderner en sommige meer cottage, maar ik denk dat ze allemaal goed zouden passen in een nieuwe, moderne slaapkamer in cottage-stijl. Ik denk dat hij zijn topkeuzes heeft teruggebracht tot nummer twee, 5 omdat "ze er erg oud en mooi uitzien", gelukkig zijn dat toevallig ook mijn favoriete opties. Op dit specifieke moment denk ik dat we neigen naar optie twee, maar in de gouden kleur denk ik. Welke is jouw favoriet?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.